Välkommen till bekymmersfriheten

Söker du en bekymmersfri verksamhet så har vi den perfekta lösningen med vår helhetslösning XL hos oss.

Vi sköter inköp och avrop av ingående komponenter, montering,utformning av förpackningslösningar och efterbearbetning av olika material. Vi erbjuder lagerhållning och ombesörjer leverans direkt till slutkund och givetvis med er logotype på följesedeln.

Vi erbjuder en komplett produktionslösning där allting sköts både snyggt, effektivt och skräddarsytt enligt era önskemål. Tre av våra nöjda helthetslösningskunder är bland annat Vauni, Marinarmatur och BackApp

 

 

Vauni Black Globe

Cleanport pumpout

Backapp.

Vauni AB

Vauni är ett svenskt företag som tillverkar designade skorstensfria eldstäder som drivs av bioetanol. De har gjort det smarta valet att anlita eXMo och vår helhetslösning XL. Detta innebär att vi hjälper dem med allt ifrån inköp och montering till lagerhållning och leverans till slutkund.

Vi har det totala logistikansvaret vilket i Vaunis fall innebär att vi håller koll på vad som finns på lager och skickar ut en inköpsorder till Vaunis leverantörer. Givetvis sker all kommunikation med Vaunis logga.

Vi kontrollerar även att artiklarna kommer in, ansvarar för montering, lagerhållning samt packning och leverans.

Under resans gång har vi lärt oss mer och mer om Vaunis produkter och vi ser fram emot att fortsätta samarbeta och utvecklas tillsammans.

www.vauni.se

 

Marinarmatur AB

Marinarmatur är ett Göteborgsföretag som erbjuder produkter av högsta standard och kvalité för den marina miljön. eXMo står till tjänst när det gäller lagerhållning, inköp och utskick av komponenter samt montering av samtliga produkter.

Tillsammans har vi skapat ett samarbete där utveckling och kvalité står högst upp på prioriteringslistan.

Vi på eXMo är måna om att alla produkter som lämnar fabriken skall hålla högsta standard och vi ser fram emot att få fortsätta vårt samarbete med att utrusta hamnar och båtar med välbyggda och rejäla produkter från Marinarmatur.

www.marinarmatur.se

 

BackApp Europe

BackApp är ett norskt företag som tillverkar ergonomiska stolar som hjälper dig att träna upp din rygg samtidigt som du sitter ner. De har tagit fram en smart, snygg och enkel lösning för att hjälpa oss att hålla ryggen frisk och kry livet ut.

BackApp valde att lägga ut sin montering till oss på eXMo år 2007. Samarbetet varade i 4år och sen valde BackApp att testa en ny metod med sin tillverkning. Ytterligare 4år senare så togs samarbetet upp igen och vi fick tillbaka BackApp som kunder. Anledningen till att de kom tillbaka var att de insåg att en helhetslösning hos oss på eXMo helt enkelt är den bästa lösningen av dom alla.

Nu sköter vi inte bara montering utan även inköp, utskick till slutkund, lagerhållning samt deltar i förbättringsprocesser.

www.backapp.eu

Våra tjänster

Extern montering
Läs mer»
Packning
Läs mer»
Efterbearbetning
Läs mer»
Lagerhållning
Läs mer»