Lagerhållning & logistiklösningar

Vi kan erbjuda lagerhållning och fungera som ett lagerhotell åt våra kunder, som ett komplement till vår legomontering & legotillverkning kanske i kombination med produktmontering, eller som fristående tjänst.

Avsikten med vårt lagerhotell är att frigöra tid för er kärnverksamhet. Vi tar det totala ansvaret för logistiklösningar och tillhandahåller en effektiv lagerhållning för in- och utleveranser.

Vi erbjuder komplett lagerhotell för alla typer av gods

Vi fungerar som ett komplett lagerhotell och erbjuder smarta logistiklösningar för alla typer av gods. Anlita oss för att få hjälp med lagerhållning, vi garanterar att våra logistiklösningar på vårt lagerhotell förvarar era produkter tryggt och säkert.

Med er logga på följesedeln och en touch av ‘’Made in Sweden’’, lämnar godset sedan vårt lager för att nå ut till era kunder.

Vi erbjuder skräddarsydda logistiklösningar

Är ni intresserade av att veta mer om vårt lagerhotell eller om vilka tjänster vi erbjuder inom lagerhållning? Ta kontakt med oss, så hjälper vi er att ta fram skräddarsydda logistiklösningar för just er.

Totala produktionslösningar tillhör vår expertis. Kontakta oss idag för att få veta mer om våra tjänster, och hur vi kan hjälpa er till en mer effektiv produktion.