Montering

Vi erbjuder montering och industri montering för företag. För oss innebär montering allt från komplexa produkter till enstaka detaljer. En sista montering av produkter som skickas direkt till konsument, eller montering av detaljer som skickas vidare till nästa steg i legotillverkningen.

Vi erbjuder smidig montering – så ni kan fokusera på annat

För en lyckad montering och industri montering krävs det att den utförs av personer med hög kompetens, som kan arbeta både effektivt och smidigt.

På EXMO ser vi alla projekt som en utmaning och tar oss an både mindre och större produkter för montering. Med vår gedigna erfarenhet kan vi erbjuda högkvalitativ montering som resulterar i hållbara produkter.

Vi skräddarsyr er lösning för montering

När ni anlitar oss, så skräddarsyr vi en lösning för er. Tillsammans med våra 30 specialister på produktion, anpassar vi tillverkningsprocessen för att matcha era krav på kvalité och säkerhet.

Vi erbjuder även produktpaketering och logistiklösningar – allt för att underlätta för våra kunder, för att ni ska kunna lägga fokus på era främsta kompetenser och låta oss sköta resten.

Våra tjänster inom montering

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er med montering och industri montering? Vi berättar gärna mer om våra tjänster och om hur vi kan skräddarsy en lösning för er.
Totala produktionslösningar tillhör vår expertis. Kontakta oss här så berättar vi mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa er till en effektivare produktion.